The Banc Lounge - Commercial

Haringey - London

We completely stripped out the existing shisha lounge to create a new contemporary and stylish garden lounge perfect for alfresco dining. We used beautiful exotic Cedar and Balau Woods to bring warmth into the space as well as careful placement of lighting to highlight features in the area such as the lush bamboo and water features. We worked to create an experience for all of the senses.

14195214_879529158846572_3688523966676342794_o
14258205_879529318846556_8737529490590974748_o
14195266_879529212179900_6873928980366291378_o
14258225_879529228846565_5212990729386723926_o
14207763_879529148846573_6725237311440985142_o

A timelapse video showing the process of construction. This project was constructed in an extremely short amount of time of 10 days. 

© 2023 by Is and Ren Studios Ltd